Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

TANULJ ÖNÁLLÓSÁGOT!

2024. január 16. - Csilla Csipszer


selfconfident-e1505483382831.png

A mai világ nagyon önállótlanná és gyámolatlanná tesz bennünket. Minden szinte az ölünkbe esik, mindent kényelmesen elérünk, az ajtók kinyílnak előttünk, nem kell még főznünk sem, hiszen a gyors éttermek, a büfék, a kifőzdék mindent megtesznek helyettünk. Teljesen ki vagyunk szolgálva, csak dolgoznunk kell és jól érezni magunkat. 

Ennyi "segítség" persze nagyon kényelmes, de nem fogunk ettől elkényelmesedni?  

Mit tennél akkor, ha egyik reggel arra ébrednél, hogy nincs autód, nincs semmi a hűtődben, 3 dolgon kívül és nincs nyitva a bolt? Nem működne a mosógéped, nem működne a mikró? Magadra maradnál a tömegközlekedésben vagy egy utazáson és késnek a vonatok, vagy nem is mennek? 

Vajon bízhatsz annyira magadban, hogy túléld a különböző helyzeteket? 

Tudnál egyedül élni? 

Nem kell hónapokig egyedül lenni, vagy több évre egyedül zarándokolni a dzsungelben, csak próbáld ki egyszer, hogy magad oldasz meg helyzeteket. Nem hagyatkozol a telefonodra, a számológépedre, az étteremre, a futárra. 

Főzz meg egy vacsorát szakácskönyv nélkül, vagy tervezz meg egy kertet, segítség nélkül.... stb. A lényeg, hogy fejleszd az érzékeidet, a képességeidet, hagyatkozz a tudásodra!

Fontos, hogy bízz a képességeidben, és tudd, hogy számíthatsz magadra!

.... várlak vissza....

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr4718297781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása