Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

SZABADULJ MEG A FELESLEGES DOLGOKTÓL!

2024. január 03. - Csilla Csipszer

46716336_3561620_a8d71472b67327ac925ccb878eca7f5d_wm.jpg

Hányszor érezted azt, hogy rendetlenség uralkodik mindenhol az életedben? A munkádba el vagy csúszva a határidőkkel, az otthonodba halomban áll  a szennyes, vagy éppen a mosott ruha, káosz van mindenhol, a fejedben össze-vissza cikáznak a gondolatok, nincs egy épkézláb mondat, amit ki bírsz mondani. 

Teljesen elveszíted így az irányítást az életed felett és nem lehetsz boldog. Káoszban a szerencse sem fog szembejönni veled! 

Tégy rendet! 

Elméletben, először a fejedben! Gondold át, hogy mit hogyan csinálsz, mit kell elintézned, milyen dolgokkal nem kell törődnöd! Kiket kell felhívnod, kinek tartozol valamilyen ígérettel? 

Majd, kezd az otthonoddal, rakj el mindent a helyére, szanáld ki a felesleget, azokat a dolgokat, amiket nem hordasz, vagy nem használsz, takaríts ki alaposan mindenhol. Magadat is rakd rendbe. Ha lehetőséged van rá, menj el fodrászhoz, vegyél/cserélj/szerezz be egy-két, új ruhát, nézd meg a kitaposott cipőidet, kellenek-e azok még!  

Aztán folytathatod az irodában, rakj el minden iratot, rendszerezz, pakolj el. A határidős feladatokat csináld meg, ha tudsz dolgozz egy kicsit előre, hogy utolérd magad! 

Ezután ünnepeld az újrakezdés örömét! Éld át, hogy milyen rend, tisztaság van körülötted, a fejedben! Örülj az új életnek, és fogadd be a szerencsét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr1418284007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása