Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

HIGGY!

2023. december 29. - Csilla Csipszer

41.jpg

Mindenki a saját élete feletti uralomra törekszik. De vannak dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni. Ilyen a gazdaság, a halál, az időjárás, a szerencse... stb!

Ekkor jön jól a hit, hogy valaki, akinek hatalma van mindezek felett, képes a világot a megváltoztatni. Az ima, a hit arra jó, hogy megkönnyítsük a feszültségtől annyira rohanó életünket, hogy higgyünk benne, hogy imáink meghallgatásra találnak, hogy tudjuk, mi mindent megtettünk, szívvel-lélekkel hittünk a jóban és a csodában. Nincs garancia arra, hogy imáink meghallgattatásra találnak, vagy úgy kapjuk a kért dolgokat, ahogy mi megfogalmaztuk, de ha hiszünk benne, akkor igen.

Erre mondják, hogy a hit hegyeket mozgat meg.  

A hit, tág fogalom. Nem feltétlen egy Istenben, Allahban, vagy bármi másban való gondolkodásban jelenik meg. Nem biztos, hogy az ima az, ami neked a hitet jelenti. De bíznunk kell egymásban, az emberi értékekben, hogy amikor arra kerül a sor, az orvos tudja, hogy mit csinál, a pilóta képes biztonságban letenni a gépet, hinni kell abban, hogy vágyaink a kívánt módon teljesülnek......

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr518283987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása