Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

TELI TOROKKAL, TELI SZÍVVEL

2024. január 10. - Csilla Csipszer

 

20882128_1328352_0b5d5339f2f745b4502a368e1fd91218_wm.jpg

Azt mondják rosszul csinálni valamit inkább érdemes, mint sehogy sem. 

A legtöbbünk nem születik énekesnek, vagy atlétának, világbajnoknak, végtelen hajlékonyságú balerinának. Ez azonban nem lehet akadálya annak, hogy valamit kipróbáljunk az életben. A sok kifogás, a sok általunk gerjesztett félelem megakadályoz bennünket abban, hogy valamiben jól érezzük magunkat, valami újat próbáljunk ki, ami felszabadít, amiben ki tudjuk adni a feszültséget magunkból. 

Ezek mind-mind olyan lehetőségek, amelyek örömet okozhatnak! 

Nem kell egyedül énekelned, vagy egyedül táncolnod, ha nem akarsz. Próbáld ki a közösségi élmény örömét. Minél hangosabban énekelsz, vagy minél jobban beleéled magad a táncba, a többiek annál előbb követni fognak téged. A közös élmények pedig erőt adnak, és feltöltenek. Egy a titka; adj bele apait, anyait bármit is csinálsz. 

Az éneklés bizonyítja, hogy ha az ember társakra lel, képes legyőzni a gátlásait, korlátait. Nem kell nyilvánosan énekelned, tekerd fel a hangerőt és daloljatok egy jót, tiszta szívből...

... várlak vissza... 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr3318293267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása