Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

BÍZZ MÁSOKBAN! BIZALMAT KAPSZ CSERÉBE!

2024. január 15. - Csilla Csipszer

 

bizalom.jpg

Egy gyanakvó világ sosem lehet boldog!

Az etnikai keveredés, ami szinte népvándorlássá vált, egyre inkább gyanakvóvá tesz bennünket. Sorra jönnek a hírek, hogy kiben, miért nem lehet megbízni, mi a hibája, mi rosszat cselekedett. A kulturális félreértések egyre inkább táplálják az egyes népcsoportokkal szembeni bizalmatlanságot. 

Annyi, és egymásnak nagyon ellentmondó információhalmazt kapunk, hogy nagyon nehéz eldönteni, hogy kiben vagy miben bízzunk meg. 

Úgy tűnik a fejlett társadalmak egyre inkább nélkülözik a bizalmat. 

Pedig, mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha nyugodt szívvel, feltétel nélkül megbízhatnánk valakiben, akire mindig számíthatunk. 

Egy biztos! Barátainkkal, szomszédainkkal való viszonyunk mindig javítható, szorosabbá fűzhető. Csatlakozzunk egy sportcsoporthoz, vagy szellemi közösséghez, és érezzük, hogy egy nagy egész részei vagyunk. Ha megbízunk másokban, mások is bízni fognak bennünk. 

Tekintsünk társainkra úgy, mint a partnereinkre, akik nélkülözhetetlenek a közös sikereink elérésében. 

Ezáltal boldogabbak lehetünk, hogy van kire számíthatunk és nem leszünk egyedül a világban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr8818297773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása