Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

TE HOGY' ÉRZED MAGAD A BŐRÖDBEN?

2023. december 27. - Csilla Csipszer

istock_79325199_tukor.jpg

Mindenkinek van valami gondja a testével. Tegye fel a kezét az, aki maradéktalanul és tökéletesen boldog és elégedett a testével? Igen! Akkor te szerencsés vagy! 

De miért is vagyunk elégedetlenek? 

Gondolj bele! 

A test, amit cipelsz minden nap, amiben a lelked lakik a tiéd. Te vagy a felelős érte, te alakítottad vagy hagytad, hogy ilyen legyen. 

Sok minden, vagy ha nem minden nyomot hagy rajtunk! A szülés, a fogyókúra, a hízás, a sport, a bánat, az öröm, a csalódás, az időjárás.... stb. Ezek mind-mind meglátszanak rajtunk. Az arcunkon, a bőrünkön, a hajunkon, és még sorolhatnám.

De tehetünk ellene, ha nem tetszik a kép a tükörben. Első és legfontosabba feladat, hogy ne bíráljuk a másikat, azért, ahogy kinéz! Nem tudhatjuk, hogy min ment keresztül, miért ilyen, lehet neki ez jó így. Valójában ahhoz, hogy mások hogyan néznek ki, semmi közünk sincs. Nekünk sem tetszene, ha folyton megjegyzéseket tennének ránk, ugye? 

A következő, hogy ne bánkódjunk azért, ahogy kinézünk! Kezdjük felsorolni a szépet rajtunk, a különlegeset, és ami nem tatszik, azon javítsunk. Mert igenis lehet javítani. Az ingyenes szépítőszerekről már írtam korábban. Elég egy mosoly, vagy az is nagyon sokat segít, ha elégedettek vagyunk magunkkal. 

A lényeg, hogy testünk elfogadásának belülről kell fakadnia! 

Állj, a tükör elé és nézd végig, mennyi szépség adatott neked? 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr5318283977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása