Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

TE HOGYAN TÖLTŐDSZ FEL?

2023. december 28. - Csilla Csipszer

letoltes.jpeg

Életed minden perce be van táblázva. Rohansz a munkába, bevásárolni, a gyerekért. Ha azt akarod, hogy mindenre jusson időd, akkor be kell osztanod, minden percedet. A hétvégére is marad is feladat bőven. Nem marad időd a barátaidra, a hobbidra, magadra. Mindenkinek meg akarsz felelni, minden feladatot teljesíteni akarsz. 

Nincs egy szabad perced sem. 

Elgondolkodtál már rajta, hogy mikor lesz egy olyan napod, mikor csak a pihenésre kell gondot fordítanod? Mikor fogod kipihenni magad, elolvasni azt az újságot, amit már nagyon régen szeretnél, vagy mikor lesz időd rácsodálkozni a természet csodáira, a gyerekedre, a fantasztikus férjedre/párodra? Mikor töltődsz fel? 

Próbáld ki, hogy egy napot annak szentelsz, hogy pihenj! Amikor azt csinálod, amit szeretnél!

Nem kell minden héten, hogy legyen egy-egy ilyen napod, elég kéthetente, vagy havonta, de fontos, hogy legyen ilyen! A pihenés, feltöltődés csodákra képes. Más színben látod majd a világot, könnyebben fogod a feladataidat végezni, nem lesz olyan akadály, amit ne küzdenél le! 

Az édes semmittevés mindenkinek jár! Meglátod, te is alig várod már a következőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr4718283979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása