Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

10 dolog, amiért imádjuk az őszt

2023. szeptember 27. - Csilla Csipszer

 

kedvenc_oszi_csodahelyeink-1.jpg

Kint szakad az eső, de ez most mégis egy pozitív poszt lesz. Csak azért is!

Íme néhány gondolat, hogy mégiscsak jó az ősz…..

Mert szakadó esőben az irodában nagyságrendekkel jobb dolgozni, mint úgy, hogy a beszűrődő napsütés minden pillanatban emlékeztet arra, mit hagyunk ki éppen.

Mert végre mindenki abbahagyta a tengerparti képek posztolgatását. Így újra igazi unalmas hétköznapi komment van a Facebookon.

Mert végre lehet a haverokkal programokat szervezni és egy sima kedden is el lehet veszni a város forgatagában. Míg ez nyáron szinte lehetetlen egynél több emberrel, mert a társaság fele épp nyaral valahol. Jöhetnek a házibulik és a filmvetítéses beszámolók a nyaralásokról. De utóbbi csak diszkréten!

Mert végre (végre?) adhatunk a testedzésnek. Szakadó esőben könnyebb valami fitness-órán ledolgozni a fröccsöket és hamburgereket, mint 35 fokban.

Viszont jöhetnek a pletykálással egybekötött befőzések. Szilvalekvár, ajvár, paradicsomszósz, zakuszka!

Mert végre történik valami – ezer dolog egyszerre – a városban. Indul az új színházi évad rengeteg jó programmal, ideje a lángos-evést és a fesztiválon tapicskolást felváltani valami tartalmasabbal.

Mert indulnak az új sorozat évadok, ha nem is most, de lassan. És végre van indok arra, hogy belekezdjünk egy “új” sorozatba és az őszi estéken (hajnalokon) daráljuk le az előző évadokat. Mert a sorozatokat egyben megnézni a legnagyobb gyönyörűség.

Mert esőhang-aláfestéssel összebújni a takaró alatt nem csak a filmekben romantikus.

Mert az új őszi ruhakollekciók szupermintás/bézs/bőr darabjaitól azt érezzük, hogy azonnal fel kell újítanunk a ruhatárunkat.

Mert októberben végre jön a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, egy igazi friss magyar film minimál pénzből, kis költségvetéssel, aminek a trailere eleve olyan, hogy őszi estéken szeretnénk megnézni a folytatást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr5218221507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása