Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

A nő mellett lévő férfi, tudatos választás

2023. május 15. - Csilla Csipszer

r_3.jpg

Néha hallani, hogy ha egy nőnek olyan férfi a párja, aki szereti, gondoskodik róla és a kapcsolatuk jól működik, akkor az a nő igazán szerencsés… Pedig korántsem a szerencsén múlik, ki van mellettünk.

Egy határozott, önmagában biztos nő maga dönti el, melyik férfi lehet a társa, és ki az, aki soha nem. Csak méltó és megbízható embert választ. Ha érzi, hogy a párja nem felel meg neki, nem fél a magánytól, inkább továbblép és egy ideig egyedül marad, mert számára sokkal ijesztőbb kapcsolatban lenni valakivel, akivel mindig magányosnak és boldogtalannak érzi magát, mint egyedül.

Egy érdemes férfi a közelben nem szerencse, hanem egy nő tudatos választása.

Egy határozottönmagában biztos nő olyan férfit választ, aki tiszteli és értékeli őt, aki figyel a véleményére és a vágyaira. Elvárja ezt, de viszonozza is.

Egy férfi mindig dönthet, akar-e adni egy nőnek vagy nem. Ha a válasza ,,igen”, és a nő is ugyanígy dönt, akkor nagyon boldog és harmonikus uniót hozhatnak létre, ahol fő céljaik, vágyaik és szükségleteik valóban fedik egymást.

Ha a válasz ,,nem”, és a kapcsolat egyoldalú, akkor nem lesz életképes. Egyetlen önmagát tisztelő nő sem akar folyton, viszonzás nélkül csak adni, belekényszerülve egy kicsavart anya vagy tanárszerepbe.

Ha egy nő a szeretett férfinak adja legfontosabb érzelmeit – bizalmát, szerelmét, megbecsülését, tiszteletét és hűségét, ha megérti és támogatja, természetes, hogy ugyanezt várja el. A nő csak ilyen körülmények között nyílhat meg teljes mértékben és élvezheti a férfival való kapcsolatának minden aspektusát. Így lesz boldog.

Így egy méltó férfi egy önmagában biztos nő mellett egyáltalán nem csak szerencse. Sokkal inkább választás és fáradságos munka eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr5418122192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiRe 2023.05.16. 15:21:07

"Ha érzi, hogy a párja nem felel meg neki, nem fél a magánytól, inkább továbblép és egy ideig egyedül marad, mert számára sokkal ijesztőbb kapcsolatban lenni valakivel, akivel mindig magányosnak és boldogtalannak érzi magát, mint egyedül." Ez így van! ... Azonban társas lények vagyunk és szükségünk van arra, hogy hosszú távon ne az egyedüllét határozza meg napjainkat.
süti beállítások módosítása