Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

Miért különlegesek a vörös hajú nők?

2023. április 28. - Csilla Csipszer

mahonie-rood-haar-19_18.jpg

A természetes vörös hajú nőkről a legtöbb embernek a tüzes mentalitás, a dögös külső és a lobbanékony személyiség jut eszébe - aki pedig vörösre festi a haját, arról feltételezik, hogy ezt szeretné sugallni a külvilág felé.

Ez a benyomás valószínűleg abból adódik, hogy a vörös a tűz színe, és van is alapja az ilyen vélekedésnek: ehhez a színhez általában temperamentumos, szenvedélyes természet társul. Éppen emiatt imádják a vörös hajú nőket a pasik.

Mellette nem lehet unatkozni, mindig magas fordulatszámon pörög, ám emellett könnyen dühbe jön, szinte azonnal csattan, viszont nem haragtartó. A természete leginkább egy mindent elsöprő tornádóhoz hasonlítható.

Egy kevésbé hízelgő sztereotípia szerint a vörös hajú lányok igazi boszik. Bár a hajszín tulajdonosai valóban nagyon kitartóak, akik nem ismernek akadályt, ha el akarják érni a céljukat, ettől még nincs közük a mágiához és a boszorkánysághoz. Ez a hiedelem abból is adódhat, hogy a vörös haj nem olyan gyakori, mint a barna vagy a szőke, és régen egy kissé különcnek tartották a viselőiket.

A vörös hajúakról gyakran azt gondolják, hogy különösen érzékenyek és törékenyek, főleg akkor, ha ehhez a hajszínhez világos bőr is társul. Ez nem feltétlenül igaz, hiszen a legtöbb vörös nő nagyon is erős, önálló személyiség, aki kiáll a saját érdekeiért. Persze számukra is fontosak az érzelmek, de ettől még nem jelenthető ki, hogy a vörös hajúak nebáncsvirágok lennének.

Igazi, egyedi személyiségek, akiket csak imádni lehet….

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr7718112744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.05.02. 09:54:30

Nőkkel kapcsolatban sokat tapasztalt férfiismerőseim szerint a vörös hajú nőknek általában kellemetlen testszaguk van, az intim tájékon különösen. Nem mosdatlanság miatt.
süti beállítások módosítása