Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

ÉLVEZD AZ ÍZEKET – AZ ÉLET APRÓ ÖRÖMEI

2024. január 25. - Csilla Csipszer

kulfoldi-gasztrotura-top-5-etel-amit-kulfoldon-ki-kell-probalnod.jpg

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz kévékat/teákat, vagy pocsék ízű ételeket együnk.

Gyakran fordul elő veled, hogy csak bekapsz valamit hazafelé, vagy munka közben iszod meg a kávéd/teád? Nem is emlékszel az ízére, csak az tudat van meg, hogy ettél valamit. Gondolod ez jót tesz a szervezetednek? A sok zsír, az ízetlen étel, a sok ismeretlen lötty, amit magadba öntesz?

Hát, barátom! Ezek ártanak rendesen, hidd el! Arról nem is beszélve, hogy közben mindig rohansz. A gyomrodnak is rohannia kell az emésztéssel, mert mire megemésztené a sok szemetet, addigra jön a következő.

A természet tízezer ízlelőbimbóval látott el bennünket. Miért nem használjuk ki ezt a nagyszerű dolgot és miért nem élvezzük az ízeket.

Minél több ételt próbálj meg magad készíteni, legyen az egy szendvics, vagy csak egy leves. Hívd meg a barátaidat és élvezzétek együtt az ízeket. Egy finom bor, egy jó tésztaétel.

Nem ördöngösség!

Ennyit igazán megtehetsz magadért nem?

... várlak vissza...

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr3718304813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása