Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

Milyenek a barna hajú nők?

2023. április 26. - Csilla Csipszer

 oip_1.jpg

A barna hajú nők általában már ránézésre is erőt és magabiztosságot, ugyanakkor gyengédséget sugároznak magukból.

Sokan automatikusan értelmet és észt párosítanak ehhez a hajszínhez, nem is alaptalanul: a barnák között rengeteg az éles elméjű nő. A legtöbb kutató, tudós, orvos, írónő barna hajú, de egy barna hajú rendőrnő is nagyon vonzó tud lenni.

Bár a maguk lábán is remekül megállnak, és önállóan is boldogulnak, mégis nagy a szeretetigényük, és boldogok, ha van mellettük valaki. Általában ők töltik be a gondoskodó fél szerepét emberi kapcsolataikban, és gyakran terelgetik a szeretteiket.

Pontosan emiatt azonban néha hajlamosak átesni a ló másik oldalára, és túlságosan irányítani, befolyásolni akarnak. Sokszor elfelejtik, hogy a kéretlen tanács teher is lehet.

Gondoskodásukból fakadóan a barnák remek barátok, akikhez bármikor fordulhat az ember, ha segítségre, biztatásra, tanácsra vagy csak néhány jó szóra van szüksége. Mivel bizalmat árasztanak, a barna nők közelsége gyakran nyugtatólag hathat másokra.

Nyitott szemmel járnak a világban, jó meglátásaik vannak, valamint szeretik fejleszteni a tudásukat. Sok barna nő maximalista, ami a helyzettől függően hol pozitív, hol negatív tulajdonságként csapódik le.

A barna hajú nőket nem könnyű kihozni a sodrukból, árad belőlük a nyugalom, de ha egyszer mégis megtörténik, valósággal robbannak. Általában érettebbek a koruknál - főleg a fiatal éveikben -, és bár jó a humoruk, kellő komolysággal kezelik az élet dolgait. 

Egy a lényeg: mindegyik hajszín gyönyörű, és mindegyik Nő, csodálatos teremtmény, csak kell egy férfi aki, kihozza belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr3518111276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása