Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

Ezért vonzóbbak a kopasz pasik

2023. március 02. - Csilla Csipszer

Őszintén megmondva, a kopasz pasik tényleg vonzóak. Van bennük valami, ami megfog, szerintem többet mosolyognak,  meg lehet simogatni a „kis kopsz” fejüket, ami nagyon szexi! Vannak azért vitathatatlan tények, amiktől vonzóbb egy haj nélküli férfi.

A legtöbb férfi nem viseli jól, mikor kopaszodni kezd, sőt elkezdenek panaszkodni, ami valljuk be, nem egy férfias tulajdonság. Az a férfi, aki túllép ezen, és elfogadja, hogy kopasz, magabiztosságot sugároz, így vonzóbb lesz, mert azt kommunikálja magáról, hogy rendben van a világgal. Ez pedig nagyon is tetszik a nőknek.

A legtöbb ember, mikor ránéz egy másik emberre, a szemét nézi meg, majd utána következik az illető haja. Nos, egy kopasz férfi fejtetőjén nincs mit nézni, így a nők egyenesen a szemébe pillanthatnak, így a férfi egyből felhívja magára a hölgyek figyelmét. A szemkontaktus az egyik legerősebb testbeszéd, és a kölcsönös vonzalom legkifejezőbb jele.

Azt mondják, hogy  a kopasz pasik azért lehetnek vonzóbbak, mert a nőkben felébred az anyai ösztön, ha haj nélküli embert pillantanak meg, mert a legtöbb kisbabának sincs haja. Ezért vonzódni kezdenek a kopasz férfiakhoz. Ezzel azért vitatkoznék, mert a legtöbb nő, a PASIt látja benne, akivel jó lenne valamit „kezdeni”, és nem feltétlen a gyámolításra váró, gondoskodásra szoruló kisbaba jut eszébe.

Az utolsó gondolat, a kopasz, de szakállas férfiról szól. Mi szerint, ha egy pasi kopasz, de van egy sűrű jól ápolt szakálla, az mindent visz! Amikor csókol, meg tudod simogatni a fejét, és a puha szakálla hozzádér...ugye? 

Ezért kedves kopaszodó férfiak, ne szomorkodjatok, hiszen ma már egyre elfogadottabb a kopaszság, sőt, a nők többsége még szexinek is tartja.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr4518062260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

larvar0 2023.03.03. 16:17:58

Vicces ez a kisbabák kopaszságával meg anyai ösztön felébresztésével magyarázott vonzalom. De a nő egy férfiban a dominanciát keresi. Ezért ha a kopasz ember nem domináns, akkor eláshatja magát. Domináns kopasz férfiaknak viszont lehet sikerük.

Fiatalon dús hajam volt, akkor tapadtak rám a csajok. De már akkor is lenyírtam nyaranta a hajamat kopaszra, vagy nagyon rövidre. De látszott, hogy amúgy van hajam, csak le van nyírva.

Most már kopaszodok, ezért gyakran lenyírom teljesen a hajam, de látszik, hogy a fejtetőmön azért nem lenne olyan sűrű a haj, mint oldalt.
Mondanom se kell, a nők a hajas fejemet szerették jobban. Az az egy szerencsém, hogy mivel amúgy elég jóképű vagyok, szép a fejformám, ezért a kopaszság se áll nagyon rosszul. Vannak szerencsétlenebb férfiak, akiknek az arca is csúnya, a koponyájul formája miatt se áll jól nekik a kopaszság. Ők mondjuk hajas fejjel is másodvonalbeli béták lennének, de a kopaszság nekik még rosszabb.

A legnagyobb "baszanova" ismerősöm már 23 éves korára öregemberesen megkopaszodott, de nagyon rámenős, pszichológiai trükkökkel a lányok agyát megdolgozó, teljesen gátlástalanul ismerkedő srác volt.

Csilla Csipszer 2023.03.06. 08:48:08

@larvar0: Köszönöm a hozzászólást! igen a kisbabás rész szerintem is sántított egy kicsit. Mondjuk, ezek a kutatások, sem mindig biztos forrásból származnak - véleményem szerint.
Igen, ha egy férfinak van haja, és lenyírja, az is nagyon vonzó tud lenni. A dús meg főleg, mert bele lehet túrni. Akkor szerencsésebb csoportba tartozik, Larvar0. Ez a "kopasz dolog", is szerencse kérdése lehet, mint bármilyen más adottság az életben. De egy magabiztos, jó humorú férfi mindent visz. Ha kopsz, az meg csak ráadás mellette.
süti beállítások módosítása