Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

AZÉRT ÉLSZ, HOGY DOLGOZZ, VAGY AZÉRT DOLGOZOL, HOGY ÉLJ?

2024. január 23. - Csilla Csipszer

 

milyen-munka-illik-hozzam.jpgmilyen-munka-illik-hozzam.jpg

Gyors autók, mesés házak, egyre okosabb telefonok, egyre növekvő bónuszok. Ezek mind-mind nélkülözhetetlenek a mai világban. Mi pedig azért dolgozunk, hogy nekünk mindig mindenből a legjobb, legszebb, lagnagyobb legyen. Így mindenki látja, hogy milyen sikeresek, jómódúak, gazdagok vagyunk. A világ gazdagási mutatói emelkednek felfelé.

De valahogy az elégedettségi mutatónk nem mozdul, csak lefelé. Te boldog vagy?

Tényleg fontos, hogy mindenből a legjobb legyen a tiéd?

Mi történne, ha más lenne a siker mércéje? Nem az alapján ítélnél meg valakit, vagy önmagadat, hogy mennyire látszik kifelé a pénzed? Mi lenne, ha az elégedettségre, a boldogságra koncentrálnál?

Nem lenne jobb, ha egy jót kirándulnál a szomszéd erdőben, vagy a barátaiddal töltenéd a túlóra idejét? Ha nem kellene a vadiúj kocsid törlesztőjéért dolgozni, hanem a magad kertjében egy jót játszanál a gyerekeiddel, vagy este gyertyafénynél beszélgetnél a feleségeddel?

Miért élsz?

A munkádért, vagy a boldogságodért?

Mi a fontosabb? A tömött bankszámla, vagy a boldogabb, nyugodtabb élet? A Sroke-ról, már biztos hallottál. Ha nem olvass utánna! Fő kiváltója a sok stressz, a rohanás, az örökké elégedetlen élet....

Kell ez neked?

.... várlak vissza.....

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr9518304797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása