Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

A lusta dög

2023. május 09. - Csilla Csipszer

tulsulyos-e1334274478861.jpg

A lusta dögöt onnan lehet felismerni, hogy általában mindig ugyanolyan a frizurának nem igazán nevezhető haja. Ha frissen van mosva - ami ritka- vagy zsíros, de mindig össze van kötve. Ebből következik, hogy hosszabb haja van, amivel nincs gond. Csak összefogja valamilyen gumival és kész.

A ruhája is általában egy póló meg egy nadrág. Még, ha nagyon jól is áll neki, akkor is mindig ugyanaz van rajta. Nem koszos, nem büdös, csak arra is lusta is, hogy egy kicsit adjon magára. 

Amikor szólnak neki, akkor morog, hogy neki nincs pénze új ruhákra, meg magára sincs ideje, meg úgy egyáltalán, jó neki az, ami van. 

Coco Chanel mondta azt, ha egy nő nem használ kozmetikumot, akkor túl sokat gondol magáról. Nem kell a legdrágább kozmetikum, dehogyis!!! Ha azt vesszük, hogy egy finom szappan, vagy egy olcsó arckrém is lehet nagyon-nagyon hatékony, sőt! Én, direkt nem költök sokat ilyesmikre, mert szerintem egy nagy név, nem feltétlen annyival jobb, mint egy kicsi. Meg, ha már itt tartunk, a babakozmetikumok szépítenek. Próbálj ki egy babáknak kifejlesztett sampont. Semmi káros anyag, semmi drága cucc... :) 

Csak egy kicsit kellene odafigyelni magunkra. Több vizet inni, többször hajat mosni, hogy legalább a fejünk ne legyen olyan semmilyen. Nem kell mindig lófarok, elég egy hajgumi a kontyhoz, vagy fonathoz. Egy öv a hosszabb pólóra és máris máshogy nézünk ki. Nekem, van egy ruhám, ami még az anyukámé volt. Egy piros alapon fehér pöttyös, egészruha. Semmi extra, egy kicsit karcsúsított, a nyak is enyhén íves kialakítású, az anyag dzsörzé. Nem látszik rajta, hogy 40 éves, meg, ha látszana is, nem érdekel. Nekem, nagyon jól áll, és ez a lényeg..... Úgyhogy, hajrá... Irány feltúrni anya szekrényét, biztos van benne egy-két szuper darab, ami jól áll nekünk is. Vagy át lehet kissé alakítani... biztos nem jön szembe az utcán.... 

Nem kell semmi extra, csak egy mosolygósabb arc, egy egyenes tartás. Meg egy ruha, amiben jól érezzük magunkat. Nem, nem arra gondolok, ami ápol és eltakar, hanem arra, amiben NŐnek érezzük magunkat.... ne legyünk lusta dögök....

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr2718119126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása