Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

Amit a férfiak szívesen lát(ná)nak a nőktől

2023. március 10. - Csilla Csipszer

A férfiak szerint a legszexibb, ha a csajok a zuhany alatt énekelnek, mert akkor könnyebben el tudják képzelni a nedves, vízcseppes testük látványát.

A férfiak általában szereik a sütni-főzni tudó és rúdtáncos lányokat is.

Az együtt sütés-főzés lehet szexis. A nő látványa, ahogy nyújtózkodik a fűszerért, vagy ahogy a tésztát gyúrva ügyesen bánik a sodrófával, egészen új magaslatokba emeli a kapcsolatot. Aztán a közösen elköltött étel, vagy az egymás etetése, szorosabbra fűzheti a nő és férfi viszonyát.

Egy ízlésesen kisportolt, vonzó nő látványa igencsak beindítja a fantáziát. De ebben is vannak határok, mert a túl izmos nők nem igazán mozgatják a férfiakat. Úgy vannak vele, mint a zsiráffal. Szép, szép, de otthonra nem kellene.

A közös kirándulás is ott van a pasik listáján. A csini rövidnadrág, a feszülő combok, a közös élmény nem hasonlítható semmihez. Az este, a közösen elért fáradtságot, megkoronázni egy kellemes együtt fürdőzéssel felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek.

A tánc sem az utolsó a sorban, amire a férfiak buknak. Egy szép női test, ami a zene dallamára hullámzik, egy tejesen extázisban lévő gyönyörű nő látványa, minden férfiban megmozgat valamit. Ilyen például a hastánc)

Aztán ott vannak azok az uniszex időtöltések, amelyek jól állnak a nőknek. Ilyenek a sakk, a tenisz, a golf, a lovaglás.

A sakkban az a jó, hogy egy gondolkodó, -sőt előre gondolkodó- hölgy igazi kihívást jelenthet. Aki előre gondolkodik, az mellett a másik kiszámíthatónak tűnik, és aki felveszi, ennek a „kihívásnak”  a fonalát, ember legyen a talpán.

Teniszezés közben, a férfiban felébredhez a győzni akarás, a nővel szemben. Valójában,  itt lehet igazán küzdeni. A győzelemnél fontos, az  edzettségi szint, a technika megfelelő alkalmazása, és az energiákkal való tökéletes gazdálkodás.

A golfban a csinos szoknyák, vagy az elegáns előírt öltözet, a karcsú derék, ahogy lendít, és üt a nő, aztán követi a szemével, miközben koncentrál….. ugye meg van az érzés? Láttunk már közelről, kecses női kézfejet, golfkesztyűben?

A lovaglásnál a „gyengébb” nem, ahogy uralni, irányítani tudja a hatalmas, önálló, menekülő ösztönnel élő állatot, az lenyűgöző. Igazi „flow” élmény lehet minden férfi számára. Csak át kell adnia magát az ott létrejövő pillanatnak, és semmi másra nem gondolni, csak élvezni a látványt.

A fenti felsorolás nem teljeskörű. Még nagyon sok, olyan tevékenység, hobbi van, amitől a férfi teljesen "eszét veszti", de azoknak átélésének van egy feltétele; a férfiaknak csak élvezniük kell a pillanatot!  

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr5718067586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása