Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

A dicséretre méltó férfiakról

2023. március 01. - Csilla Csipszer

A férfiakra, mindennél nagyobb szükségünk van az otthonainkban és a társadalomban is. Családapaként is szerepet vállalnak a felelős szülői szerepkörből. A férfiaknak vissza kell majd kapniuk azt a teremtés koronáját, amelyet nekik teremtettek. Sőt mi több: azt a királyi széket is, amelybe újra bele kell helyezkedniük, mert egyes férfiak egy kicsit „világgá mentek”.

Ne pasikká, hanem férfiakká akarjatok válni! 

Mi nők, pedig legyünk újra értékes „kövek”, fényesre csiszolt gyémántok a koronában! Lehet, hogy nem tudunk még róla, de valójában erre vágyunk. A férfierővel rendelkező „király karjába” hátradőlni és biztonságban lenni. Nem akarunk már erős nők lenni, akik mindent megoldanak, ha kell „királykodnak”! Nem erre van szükségünk! Szeretnénk újra gyengédséget képviselve „ékkövek” lenni egy koronában! Nem a nő vagy a férfinak kell külön valami varázslatot találni, hanem közösen kell tennünk ezért valamit azon az „életúton”, ahol a nő és a férfi kéz a kézben járja az útját!

Az élet próbáin való helytállás, a nehézségek, az akadályok és a kudarcok mind hozzájárultak ahhoz, hogy fennmaradjon a férfiban a vágy, hogy férfias erővel rendelkezzen. Ha nincs vágy, nincs motiváció. Ha eltűnik a motiváció, akkor elillan a „tenni akarás” képessége. Ha a férfi nem akar tenni, akkor nem fog tudni semmilyen területen teremteni. A teremtés koronájának pedig teremteni kell a környezetében. Ehhez meg kell találni a feladatokat, ahol a férfi kifejlődik és a teremtő erő megszületik.

 A férfiaknak is szükségük volt mindig arra, hogy férfiközösségekhez tartozzanak és ott egységesen egy közös cél érdekében végezzenek dolgokat, miközben összemérik az erejüket. Meg kell keresni azokat a közösségeket, ahol nem a standard „pasiképzők” zajlanak, hanem az értékes férfiak közös szemléletét alakítják.

Férfinak születni csodálatos és értékes ajándék. Ez, egy út, amelyhez kitartás, küzdelem, erő, hit, remény és bizalom szükséges. 

A hűség, kitartás, megbízhatóság egy döntés kérdése. Amikor haladsz az úton, egyszer csak érdemes döntést hoznod, hogy nem keresed a jobbat, a szebbet, hanem döntést hozol és megállsz. A megelégedettséget pedig megéled!

Férfiak, jó, hogy vagytok nekünk, Nőknek!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr9018057344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása