Hogy működik a szerelem?

Hogy működik a szerelem?

LEGYÉL HÁLÁS A TANÁRODNAK!

2024. január 02. - Csilla Csipszer

 

d77aa7fc-1ca4-41d5-ab5c-00d1a41f1845.jpg

Biztos, hogy legalább egyszer már elgondolkodtál rajta, hogy miért is alakult így az életed? Ha elégedett is vagy vele, találni azért olyan területet, amin lenne még javítani, ami csiszolásra szorul, ahonnan van hová fejlődnöd. 

Emlékezz vissza, hogy ki volt az az ember, aki nagy hatással volt rád? Ki volt, aki inspirált, akinek a tanítását elfogadtad, aki által azzá váltál, aki most vagy? 

Még, ha vannak rossz emlékeid is az iskoláról, akkor is biztos volt valamelyik tanárod, aki mély benyomást tett rád, aki elindított egy irányba. Akivel jól megtaláltad a hangot, aki támogatott, akinek elhitted, hogy érdemes tanulni. 

Ha nem is akarsz személyesen elmenni hozzá, az is megoldás lehet, hogy leírod egy papírra, hogy miért vagy hálás neki? Miért Ő tette rád a legnagyobb hatást? Szedd össze, hogy mi mindent tanultál tőle, mi lenne az, amit most mindenképpen elmondanál neki? 

Ezáltal közelebb kerülsz, a jelenedhez, könnyebben megérted azt, és rájössz, hogy nem is olyan nehéz hálásnak lenni a kapott tudásért!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemkezikonyve.blog.hu/api/trackback/id/tr8118283997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása